Tu socio tecnológico

Trabajamos para reducir incidencias y lograr que tu negocio no se detenga.

 

Suport informàtic per empreses

Soporte informático, evita interrupciones

Evita interrupcions

Perquè sabem com és d’important l’informàtica a la teva empresa, analitzem  amb detall la teva infraestructura tu infraestructura i et proposem  solucions ràpides y personalitzades que et permetin treballar amb normalitat

Ayuda informática, haz crecer tu negocio

Fes créixer el teu negoci

No treballem per tu, treballem amb tu. Ens intergrem a la teva empresa i a través de la tecnologia fomentem el seu creixament. Personalitzem Office 365, desenvolupem solucions i gestionem el teu salt al  cloud

ayuda-informática-evita-interrupciones

Guanya en tranquil·litat

Delega en nosaltres el manteniment dels teus sistemes informàtics i no només administrarem i protegirem tots els teus equips i dispositius, sino que ens anticiparem a problemes que poden comprometre la teva activitat

Solucions informàtiques a distància

Per què esperar a tenir problemes quan pots evitar-los?

A AWERTY ens agrada impregnar-nos de la filosofia del client, integrar-nos com un departament més a la seva empresa per entendre la seva forma de treballar i adaptar-nos a ella. Només aixií podem oferir solucions ràpides i un servei personalitzat i de qualitat.

Sumem més de 15 anys proporcionan suport informàtic per empreses. Fruit d’aquesta experiència podem oferir un mantenimentinformàtic integral i de qualitat.

¡Donem resposta als teus problemes en menys d’una hora!

Soporte informático para empresas con una respuesta rápida y un servicio con garantías.

10 raons de pes per confiar en AWERTY

Ofrecemos Soporte informático para empresas desde 1996. En AWERTY damos respuesta a los problemas de las empresas en menos de una hora para evitar que su actividad diaria se vea interrumpida.
 1. La nostra prioritat es la satisfacció dels nostres clients. Oferim ajuda informàtica a empreses ràpida, eficaç i personalitzada. prioridad es la satisfacción de nuestros clientes. Ofrecemos ayuda informática a empresas rápida, eficaz y personalizada.
 2. Eficiència garantitzada. Donem resposta als problemes en menys d’una hora.
 3. L’experiència i l’estabilitat d’un soci tecnològic amb casi 20 anys d’experiència en el sector.
 4. El treballben fet. Des de 1.996, més de 2.500 companyies han sol·licitat els nostres serveis de suport informàtic i ens han convertit en el seu soci tecnològic. más de 2.500 compañías han solicitado nuestros servicios de soporte informático para empresas y nos han convertido en su socio tecnológico.
 5. Som partners dels principals fabricants del sector tecnològic.
 6. El suport informàtic de qualitat i a distància és la nostra marca d’identitat. Això ens permet arribar a qualsevol empresa i amb un pressupost ajustat.
 7. Fomentem la competitivitat laboral dels nostres clients a través de la tecnologia. Analitzem les solucions abans d’instalar-les i les adaptem a les seves necessitats.
 8. Un equip tècnic multidisciplinar, expert i qualificat ens permet oferir un assessorament informàtic i tecnològic de qualitat.
 9. Creiem i valorem a les persones.
 10. Propaguem el coneixament tecnològic el conocimiento tecnológico aconseguit a través del blog i de la knowledge base.