Solucions informàtiques per empreses

ayuda-informática-evita-interrupciones

Evita interrupcions

Perquè sabem l’importància que té l’informàtica a la teva empresa, analitzem l’estat de la teva infraestructura i et proposem solucions ràpides i personalitzades que et permetin treballar amb normalitat.

ayuda-informática-haz-crecer-tu-negocio

Fes créixer el teu negoci

No treballem per tu, treballem amb tu. Ens integrem a la teva empresa i a través de la tecnologia fomentem el seu creixament. Personalitzem Office 365, desenvolupem solucions i gestionem el teu salt al cloud.

ayuda-informática-evita-interrupciones

Guanya tranquil·litat

Delega en nosaltres el manteniment dels teus sistemes informàtics i no només administrarem i protegirem els equips i els dispositius de la teva empresa sino que ens avançarem a problemes que poden comprometre la teva activitat.

Solucions informàtiques a distància

Per què esperar a tenir problemes quan te’ls pots estalviar?

A AWERTY ens agrada impregnar-nos de la filosofia del client, integrar-nos com un departament més a la seva empresa per entendre’n la seva forma de treballar i adaptar-nos a ella. Només així podem oferir solucions ràpides i un servei personalitzat i de qualitat. Sumem més de 15 anys proporcionant suport informàtic per empreses. Fruit d’aquesta experiència podem oferir un manteniment informàtic integral i de qualitat.

Donem resposta als teus problemes en menys d’una hora!

Soporte informático para empresas con una respuesta rápida y un servicio con garantías.

10 raons per a confiar en AWERTY

Cohete-AWERTY
 1. La nostra prioritat és la satisfacció dels nostres clients. Oferim la satisfacció dels nostres clients. Oferim ajuda informàtica a empreses de forma ràpida, eficaç i personalitzada.
 2. Eficiència garantida. Donem resposta als problemes en menys d’una hora.
 3. Contem amb una experiència en el sector de l’assistència d’empreses de quasi 20 anys.
 4. El treball ben fet. Des de 1.996, més de 2.500 companyies han sol·licitat els nostres serveis i ens han convertit en el seu soci tecnològic.
 5. Som partners dels principals fabricants del sector tecnològic.
 6. El suport informàtic de qualitat i a distància és la nostra senya d’identitat. Això ens permet arribar a qualsevol empresa i amb un pressupost ajustat.
 7. Fomentem la competitivitat laboral dels nostres clients a través de la tecnologia. Analitzem les solucions abans d’instal·lar-les i les adaptem a les seves necessitats.
 8. Un equip tècnic multidisciplinari, expert i qualificat ens permet oferir un assessorament informàtic i tecnològic de qualitat.
 9. Creiem i valorem a les persones.
 10. Propaguem el coneixement tecnològic aconseguit a través del blog i de la knowledge base.