Suport informàtic immediat

Posem a la teva disposició tots els canals de comunicació possibles perquè ens notifiquis quin és el problema que t’impedeix desenvolupar les teves tasques amb normalitat i et proporcionem una atenció immediata i un assessorament especialitzat. Màxim rendiment de la tecnologia i cap interrupció que afecti la productivitat de la teva empresa.  
Posem a la teva disposició tots els mitjans de comunicació possibles perquè ens notifiquis quin és el problema que t'impedeix desenvolupar el teu treball.

Tens un problema?

Posem a la teva disposició tots els mitjans de comunicació possibles perquè ens notifiquis quin és el problema que t’impedeix desenvolupar el teu treball.
Aportem solucions personalitzades i una atenció immediata. En menys d'una hora els nostres tècnics trobaran la solució.

Contacta amb AWERTY

Aportem solucions personalitzades i una atenció immediata. En menys d’una hora els nostres tècnics trobaran la solució.
Contracta el servei de suport informàtic a distància i evitarem que les incidències afectin la productivitat de la teva empresa.

I treballa sense preocupacions

Contracta el servei de suport informàtic a distància i evitarem que les incidències afectin la productivitat de la teva empresa.

Escull el millor pla per la teva empresa

3 hores gratis

Software
Windows Office-365 Lync Logologo de Sgarepoint png logo Exchange OneDrive logo png Exchange Online png Sharepoint nline png Lync Online logo Aplicaciones de Office png Microsoft Dynamics CRM logo png Sage-Contaplus Sage-FacturaPlus  vSphere logo png VMware Horizon View logo png Windows Azure logo png Pack Adobe logo png Logo de McAffe Windows-Intune Clavister logo png Cisco logo png iOS  android Blackberry logo png blackberry Enterprise Service png logo Arcserve logo png Wordpress logo png Logo Donetnuke png Magento logo png Logo Windows Server png NetApp logo png Microsoft SQL Server logo png Google analytics png MAC OS logo pngYammer logo Google apps png Logo Microsoft SQL Reporting Service
Comparativa de planes
Servicios de Asistencia Técnica a Distancia de AWERTY Servicios Informáticos S.L.

[col grid=”3-1″]

Opcions

Startup

Backend

Frontend[/col] [col grid=”3-1″]

 

¿Quieres suscribirte a nuestro boletín técnico El informador?
Dóna't d'alta per rebre la nostra newsletter
Mail
Protección de datos