Skip to content

Qui som

Vàrem despenjar el telèfon l’any 1996 i des d’aleshores hem atès les trucades de 2.500 empreses per proporcionar suport tècnic. En aquell moment, ens vàrem convertir en la primera consultora informàtica a distància. Avui, la nostra experiència ens situa com l’empresa líder al sector de suport de les noves tecnologies. No només resolem els problemes de forma ràpida i eficaç, sinó que tractem d’avançar-nos a ells i evitar que sorgeixin. I, pràcticament dues dècades després, la nostra premissa inicial segueix intacta: sempre a  distància.

Equip multidisciplinari
AWERTY Servicios Informáticos està formada per un equip multidisciplinari, amb professionals especialitzats i preparats per oferir solucions immediates i un assessorament informàtic de qualitat.

Ens agrada arribar a les entranyes de la companyia del client i conèixer les particularitats del seu negoci. Només així podem proporcionar-li un assessorament informàtic que s’ajusti a les seves necessitats específiques i li permeti créixer.

Màxim rendiment de la tecnologia
La nostra vocació és aconseguir que els nostres clients obtinguin el màxim rendiment de les noves tecnologies i evitar qualsevol interrupció a la seva rutina diària. Aportar solucions adaptades amb un pressupost ajustat i amb la màxima transparència.