Skip to content

Programació y Desenvolupament

Què necessites pel desenvolupament del teu negoci? AWERTY disposa  del coneixament necessari tant per assessorar a start-up i empreses a la seva posada en funcionament, com per donar resposta a les necessitats específiques que poden tenir clients ja establerts amb les seves actuals plataformes, desenvolupaments o aplicacions.

La gestió de la informació i els procediments que permeten la gestió i l’accés unificat a informació generada a l’organització són fonamentals tant pel personal de l’empresa com pels clients i proveïdors. Per això, tan important és desenvolupar una pàgina web clara, atractiva i funcional, com disposar d’una intranet que permeti als usuaris de la companyia consultar i compartir la informació de forma ràpida.
LenguajesAplicaciones

Àrees

Personalització
Entenem la necessitat específica del client i realitzem modificacions sobre elements que ja tenen operatius.

Reporting
Dotem a les companyies d’aplicacions de bussiness inteligence amb reporting Service i Power Bi de Microsoft.

Documentació
Desenvolupem plataformes de gestió de continguts, tant webs com intranets.

Entorn mòbil
Desenvolupament d’aplicacions.

Avantatges

Precisió
És un servei que fa intervencions quirúrgiques a baix cost. intentem que el model d’assistència específica s’apliqui al desenvolupament.

Flexibilitat
Les fases d’execució, el temps de posada en marxa, és molt ràpid. Habitualment parlem de procediments que màxim ens ocupen dos o tres mesos.

Suport de partners
Les tecnologies amb les que treballem tenen un suport per part dels nostres partners.Tenim accés directe a un coneixement superior al propi.