Skip to content

Cabeceras-Presupuesto-Office-365

Assessorament, migració i personalització. Et fem costat durant tot el procés d’implantació d’Office 365 a la teva empresa per tal de garantir que respon a totes les teves necessitats. Ser partners de Microsoft ens permet saber com donar-li vida a la plataforma i convertir-la en una eina que incrementi la productivitat de la teva empresa i la faci créixer. Tot, sense augmentar els costos de temps i diners.

A la suite tradicicional d’ofimàtica, Office 365 afegeix els següents serveis de gestió:

OneDive-SharePoint
Els usuaris de la companyia poden crear, consultar o compartir els seus documents de treball amb OneDrive i SharePoint, amb independència de la seva ubicació i del dispositiu que utilitzin. També poden treballar i sincronitzar-lo després.
Skype
Missatgeria instantània, videotrucada o reunions en línia. Aconsegueix major fluïdesa en la comunicació entre els usuaris de la companyia i amb els teus clients. Amb Skype pots a més a més enllaçar documents en Sharepoint per treballar en línia amb el teu equip.
Exchange
Accés al correu empresarial des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu amb plenes garanties de seguretat. Exchange ofereix bústies de gran mida (fins 50Gb per usuari) per treballar millor amb la mateixa informació.
Yammer La xarxa social empresarial, Yammer, és una realitat que anirà reduint l’ús del correu electrònic. Posat al dia i fomenta la col·laboració i la comunicació entre els treballadors de la teva empresa i els teus clients a l’exterior.

A AWERTY som proveïdors especialitzats d’aquesta tecnologia. Assessorem als nostres clients, migrem els seus serveis i personalitzem Office 365 segons les seves necessitats. Donem vida a la plataforma perquè cada dia et proporcioni més eines que incrementin la productivitat de la teva empresa i et facin créixer.