Skip to content

Suscripció mensual sobre serveis Microsoft

Què es?

La suscripció mensual sobre serveis Microsoft li permet fer-ne ús sense compromís de contractació anual, fent un pagament per ús amb periodicitat mensual. Un servei que es factura pel volum de llicències utilitzades en el mes en curs, permetent en qualsevol moment donar d’alta i de baixa a usuaris sobre diferents tipus de plans.

Microsoft-Mensual-Presupuesto-AWERTY

Com funciona?

Activació del servei:

AWERTY, com a partner de Microsoft, s’encarrega de tota la gestió d’altes dels serveis.

L’inici d’activació del servei es formalitza mitjançant l’acceptació del present contracte. Solicitem les següents dades de la seva organització:

  • Dades de contacte de l’administrador responsable de la contractació.
  • Denominació Social.
  • Domicili.
  • Domini que s’utilitzarà per identificar la seva organització. (lamevaempresa.onmicrosoft.com)
  • ID de l’usuari par a l’alta com a administrador del servei. (usuari@lamevaempresa.onmicrosoft.com)
  • Tipus de pla/plans i número de llicències per pla.
  • Dades bancàries i acceptació i signatura de document SEPA B2B.
  • Dades de contacte (nom, cognom i adreça d’e-mail) del contacte administratiu a efectes de facturació.

Altes, baixes i modificacions d’usuaris/llicències i plans:

L’administrador de l’organització donat d’alta pot en todo momento sol·licitar altes i baixes de llicències adreçant-se a la següent adreça de correu electrònic, consultas@awerty.net, i identificant la seva sol·licitud de manera clara, indicant el nom de l’empresa, el pla que vol afegir o treure i el número de llicències. En un temps no superior a 24 hores laborables la sol·licitud serà vigent i notificada per e-mail.

Quins serveis puc contractar i quin cost tenen?

Mitjançant el servei de suscripció mensual té dret a fer servir els següents serveis amb el corresponent cost mensual, indicats en el document d’Excel accessible fent clic aquí i vigent a data d’avui.

Hi haurà un càrrec adicional de 5€ mensuals en concepte de despeses de gestió, en el cas de que l’import total de les llicències contractades no superi els 100€ mensuals. No serà aplicable en el cas d’adquirir adicionalment algun dels serveis complementaris que oferim des d’AWERTY.

Aquestes tarifes poden variar (tant a l’alça com a la baixa), segons així ho estipuli el fabricant. En qualsevol cas, AWERTY avisarà sempre al cliente, via e-mail, amb un mínim de 30 dies de termini d’antelació a la facturació dels serveis.

Serveis Complementaris Cloud enfocats a Productivitat

A més de la contractació propiament dita dels serveis mensuals de Microsoft, el client té la possibilitat de contractar un o més d’un dels nostres Serveis Complementaris Cloud enfocats a Productivitat.

 

responsables-ti

Office 365 Expertise Program per a responsables de TI
Si ets el responsable del departament de Tecnologies de la Informació (TI) en una empresa t’oferim la possibilitat d’aprendre com treure el màxim partit a Microsoft Office 365 a través del seu panell d’administració, tant en una fase inicial  com per mitjà d’una immersió profunda en l’ús d’aquest mateix, així com la corresponent certificació dels teus coneixements. A més, també tindràs l’opció de consultar qualsevol dubte o problema durant el primer any. Preu: 49€/mes durant un any.

 

responsables-ti2

Migració i Office 365 Expertise Program per a responsables de TI
Si ets el responsable del departament de Tecnologies de la Informació (TI) d’una empresa et presentem l’oportunitat d’assistir-te en la migració a Microsoft Office 365, així com la possibilitat de aprendre com treure’n el màxim partit a través del seu panell d’administració, tant en una fase inicial  com per mitjà d’una immersió profunda en l’ús del mateix, amb la corresponent certificació dels teus coneixments, i podràs consultar qualsevol dubte o problema durant el primer any. Preu: 6€ usuari/mes + 49€/mes durant un any.

 

usuarios

Formació i suport per a grups d’usuaris d’Office 365
Posem al teu abast un programa d’acompanyament a grups d’usuaris de Microsoft Office 365 per a que els treballadors de la teva empresa puguin aprendre les noves maneres de treballar amb aquest software dissenyat de manera específica per augmentar la productivitat, propiciar la mobilitat i fomentar el treball en equip. A més, inclou la sincronització dels seus arxius al núvol de Microsoft i un servei Helpdesk per a solucionar dubtes o problemes durant un any. Preu: Fins 5€ usuari/mes durant un any.

 

sharepoint

SharePoint Online Expertise Program para TI’s: desarrollo intranet y gestión documental
Si ets el responsable de TI en una empresa et brindem l’opció de que tant tu mateix com els teus desenvolupadors aprengueu a entendre els avantatges de Microsoft SharePoint Online per mitjà d’una formació sobre les funcionalitats principals d’aquest software i la corresponent certificació dels coneixements. Comptareu amb suport en una primera fase d’implementació i podreu consultar dubtes o plantejar necessitats durant el primer any. Preu: 99€/mes durant un any.

AWERTY insider

Al contractar qualsevol servei de Microsoft amb nosaltres, el client té dret a rebre el nostre AWERTY insider.

Es tracta d’un butlletí mensual exclusiu en el qual convidem als nostres clients a participar en xerrades personalitzades i individuals amb els nostres consultors experts sobre temes d’interés relacionats amb els serveis Microsoft, amb places molt limitades, presentem propostes puntuals amb les que millorar el rendiment dels serveis contractats i avancem les novetats més destacades de Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365 i Microsoft Azure.

Facturació i manera de pagament

S’emitirà una factura mensual per ús anticipada, segons el número de llicències contractades en el mes.

En el cas de noves altes i/o baixes de llicències que es realitzin durant el període mensual, en el següent cicle de facturació es prorratejaran aquestes modificacions (carregant o abonant segons sigui el cas).

La data d’emissió de la factura serà el día 15 de cada mes,  i el seu venciment a 15 dies de la data de la factura (dia 30 de cada mes). A excepció de la primera factura, el pagament de la qual es realitzarà mitjançant transferència bancària, la seva manera de pagament habitual serà mitjançant domiciliació bancària.